BEST Educational Event (BEE) - "Projektuj budućnost: Od ideje do realizacije"

U sklopu najnovijeg izdanja dvodnevnog kursa BEE (BEST Educational Event), učesnici su imali jedinstvenu priliku da prošire svoja znanja i vještine u oblasti projektnog menadžmenta. Održan 16. i 17. decembra, pod nazivom “Projektuj budućnost: Od ideje do realizacije”, ovaj intenzivni program omogućio je polaznicima da prodube svoje razumijevanje procesa upravljanja projektima, počevši od planiranja pa sve do evaluacije.

Predavač je bio gospodin Predrag Janković, osnivač i direktor konsultantske firme “Project Advisory Group”, koji ima više od 25 godina iskustva u razvoju i upravljanju projektima u područjima turizma, preduzetništva, pomorstva, saobraćaja, ekologije kao i pružanja tehničke pomoći IPA projektima. Uz njega su, kroz interaktivne sesije i praktične vježbe, polaznici stekli uvid u moderne i provjerene metode koje omogućavaju sistematičan pristup kompleksnom zadatku upravljanja projektima.

A utiske sa radionice podijelili su i učesnici:

“Radionica je obradila i više od očekivane ponude! Pored osnovnih pojmova samog kreiranja projekta i objašnjenih procesa za dobijanje grantova, stekao sam i valjana poznanstva i detaljni pregled upravljanja finansijama, što će sve biti izuzetno korisno u implementiranju na planiranim projektima.” rekao je student Pravnog fakulteta, Stefan Mijović.

“Volio bih da ovim putem izrazim svoje veliko zadovoljstvo što sam igrom slučaja na jednom od svojih rijetkih dolazaka u Podgoricu uspio da prisustvujem ovoj obuci na temu: “Projektuj budućnost: Od ideje do realizacije”. Kao student tehničkog fakulteta u inostranstvu nisam imao priliku da se na svom kampusu susretnem sa organizacijom poput BEST-a, koja pravi konkretne projekte na ovako široku, a ipak veoma praktičnu temu koja je van obuhvata glavnog fokusa naših studija.” rekao je student Civilnog vazduhoplovstva, Obrad Dabović i dodao: “Gospodin Predrag Janković je uspio da nam na jedan zaista slikovit i parktičan način objasni funkcionisanje raznih tipova konkursa i grantova koji postoje u Crnoj Gori i sa kojima bismo se mogli susresti u našim budućim poslovnim i profesionalnim životima. Hvala organizatorima BEST-a i predavaču Predragu Jankoviću na ovoj prilici za neformalnim obrazovanjem. You are the BEST!”

Ovogodišnji BEE organizovan je uz podršku naših partnera: Project Advisory Group, Coca Cola HBC, Pekara Farina, Šok studio Podgorica i Riva Print. 

Za više informacija o budućim događajima i projektima, posetite našu Instagram stranicu @best_podgorica.