Otvorene prijave za BESTutorial radionice!

BEST Podgorica sa ponosom najavljuje otvaranje prijava za BESTutorial Soft Skills radionicu, koja se realizuje u saradnji sa Coca-Cola HBC Crna Gora i projektom Coca-Cola podrška mladima, čiji je cilj osnaživanje mladih kroz neformalnu edukaciju.

Ova inicijativa, koja se već tradicionalno održava u okviru Dana inženjera, predstavlja važan korak ka razvoju ključnih vještina među mladima, pripremajući ih za izazove savremenog poslovnog svijeta.

Radionica, pod nazivom “Posao po vašoj mjeri: Kako da stvorite svoje radno mjesto iz snova?”, zakazana je za 22. april od 10 do 12 časova, u sali “Mediteran” Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, i pružiće učesnicima jedinstvenu priliku da istraže ključne aspekte razvoja karijere i poslovnog svijeta, uz stručno vođstvo Vladimira Vulića, predsjednika digitalizuj.me.

Dok samo diplomiranje predstavlja veliki uspjeh, ono istovremeno otvara i brojne nedoumice i izazove za mlade, pa jedno od ključnih pitanja nakon završetka studija postaje: “A šta sad?”. Ova radionica će se fokusirati na važnost razvijanja zapošljivosti, prepoznavanja globalnih trendova, prilagođavanja promjenama i kontinuiranog učenja, kako bi mladi mogli uspješno da kreiraju svoju karijeru po mjeri.

Uz saradnju BEST Podgorica i Coca-Cola HBC Crna Gora, vjerujemo da će ovaj događaj pružiti vrijedno iskustvo i korisne uvide svim učesnicima, pa se prijavite odmah i osigurajte svoje mjesto na BESTutorial Soft Skills radionici!


Za više informacija i sve novosti o projektu posjetite Instagram stranicu @dani_inzenjera!

Prijavite se na radionice