Prijave za EBEC Challenge 2023

You are currently viewing Prijave za EBEC Challenge 2023

Studentsko inženjersko takmičenje koje ima isti koncept na svih 86 evropskih univerziteta na kojima se održava, i ove godine, dvanaesti put u Podgorici!
U sklopu projekta “Dani inženjera”, koji će trajati od 7. do 13. aprila, organizuje se EBEC (European BEST Engineering Competition) Challenge. Dani predviđeni za ovaj događaj su 8. i 9. april.

Studentske ekipe imaju mogućnost takmičenja u dvije kategorije: Studija slučaja i Timski dizajn. Timski dizajn podrazumijeva pronalazak tehničkog i projektnog rješenja za zadati problem uz određene ograničene resurse. Studija slučaja obuhvata osmišljavanje idejnog rješenja za zadati problem korporativne ili poslovne prirode. Ocjenjivaće se kreativnost, prezentacione vještine, kao i uspješnost realizovanog rješenja uz različite kriterujume. Takmičenje u obje kategorije traje po jedan dan i okuplja po 10 četvoročlanih ekipa.

Pravo učešća imaju svi studenti u Crnoj Gori. Prijave traju do 2. aprila. Više o samom događaju zainteresovani mogu naći na zvaničnoj Facebook i Instagram stranici “Dani inženjera”.

Prijavljivanje se vrši posebno za oba segmenta popunjavanjem prijava, koju možete ispuniti na:

  • Reading time:2 mins read